"Deze jongens zijn top!"
"Wij bereikten 75% meer conversies!"

Hoger in Google met een doordachte SEO 
strategie

Zoekmachines zijn cruciaal in het aankoopproces van ondernemers en consumenten. Op basis van een passende SEO strategie vergroten wij je organische online zichtbaarheid en realiseren we een toename van je websiteverkeer en conversies.

Analytics - Agency X Webflow Template
Meer dan 10 jaar helpen wij bedrijven met online marketing

Een greep uit de ervaringen van onze opdrachtgevers

Neem contact op  

"Veel ervaring en kennis in huis. Aanrader!"

Robin heeft veel ervaring op marketing, is doelgericht en verrast met zijn snelheid van werken. Hij beschikt over een goed netwerk van specialisten die hij waar nodig kan inzetten. De 1-op-1 werkwijze werkt fijn en prettig. Alsof je met een collega aan het werk bent. Ze staan altijd voor je klaar. Aanrader!

André Hendriksen
Directeur Financieringsgilde

"Professionele partij om mee te werken."

Wij werken al een tijdje samen. Wij worden altijd goed geadviseerd en ondersteund in onze online campagnes. Ook onze vernieuwde website is door hen opgezet en vormgegeven. Ook aanverwante activiteiten zoals strategie en tekstontwikkeling leggen wij met een gerust hart bij Robin neer. Een professionele partij om mee samen te werken.

Diewertje Reekers
CMO Uniglobe Travel & goMICE

"470% groei behaald!"

Voor diverse projecten hebben we Big Thinkers ingeschakeld. Robin en zijn team denken met ons mee, komen met gedegen advies, bieden ons toegevoegde waarde en zijn heel flexibel betreffende onze wensen. We voelen ons gehoord, het resultaat is er naar. Dik tevreden!

Ardaan Liebau
Marketing Lead Mondzorg & Tandtechniek Brabant
Hoger in Google

Blogs schrijven voor SEO, levert dit wel wat op?

"Schrijf jij even een blogje" of "We moeten nog wat aan SEO doen". Zeg of hoor jij deze opmerkingen ook wel eens op de werkvloer? Negen van de tien keer levert een dergelijke aanpak weinig tot niets op. Begin daarom altijd met een doordachte SEO strategie met een online marketing professional.

Check Icon - Agency X Webflow Template
Op #1 met jouw zoekwoord? Wij behaalden meer dan 200 nr. 1 posities in Google.
Check Icon - Agency X Webflow Template
"Iets" doen met SEO? Dat zeg je vanaf nu nooit meer. Wij begeleiden je met doordachte aanpakken die wel werken.
Check Icon - Agency X Webflow Template
De TOL-methode heeft meer dan 50 ondernemers geholpen hoger te scoren in Google.
Start nu  
De TOL-methode

Een strategische aanpak zodat jij hoger in Google te vinden bent

Kom hoger in Google door middel van onze TOL-methode. Deze methode gaat dieper in op de Technische aspecten van je website, de On-site content en de autoriteit (Linkbuilding).

Start nu  
Bulb Icon - Agency X Webflow Template

1. Analyse

We brengen eerst in kaart welke zoekwoorden relevant voor je zijn. Dan gaan we kijken hoe je er nu voor staat in Google en presenteren dit overzichtelijk aan je.

Email Icon - Agency X Webflow Template

2. On-page

Per pagina gaan we onderzoeken welke zoekwoorden relevant zijn en zorgen dat elke pagina geoptimaliseerd wordt. Wij volgen alle actuele richtlijnen van Google.

Tools Icon - Agency X Webflow Template

3. Technische SEO

Aan de achterkant van een website kunnen voor jou onzichtbare elementen je vindbaarheid negatief beïnvloeden. Wij ruimen Google Search Console op en zorgen voor een vlekkeloze code die Google graag leest én indexeert.

Graph Icon - Agency X Webflow Template

4. Autoriteit

De ouderdom en autoriteit van je website spelen een rol hoe hoog je met zoekwoorden in Google komt. Ouderdom kunnen we niet beïnvloeden, maar de autoriteit wel. Daar gaan we mee aan de slag.

Cases van bedrijven

Bekijk wat we hebben gedaan voor deze opdrachtgevers

Opdrachtgevers waarvoor wij o.a. voor hebben gewerkt

FAQs

Wij hebben alvast nagedacht
over deze vragen.

We beantwoorden persoonlijk natuurlijk ook graag je vragen, maar misschien vind je 'm hier al!

Hoeveel mensen werken er aan mijn campagnes?

Er heeft altijd één dedicated online marketing consultant de leiding binnen je campagne strategie en uitvoering. Diegene is op de hoogte van de voortgang en zet campagnes op, optimaliseert, stuurt je updates en beantwoordt je vragen. Korte lijntjes en direct contact. Daarnaast kijkt een tweede online marketeer ook mee en bij campagnes waarbij meer capaciteit nodig is, werkt diegene ook mee.

Hoe snel kunnen jullie starten?

Doorgaans kunnen wij binnen maximaal twee weken aan de slag gaan. Als we een samenwerking bespreken kunnen we dit aan de hand van een aantal vragen nauwkeuriger inschatten en presenteren we je een duidelijke tijdlijn. Soms kunnen we ook werkzaamheden die het liefst gisteren hadden moeten gebeuren, met spoed voor je oppakken.

Wat is jullie trackrecord en de behaalde resultaten?

Big Thinkers was voorheen Robin Online Marketing en wij bestaan meer dan 10 jaar. In die tijd hebben we honderden bedrijven helpen groeien met online marketing. We zijn officieel partner van Google, Meta, TikTok, Channable en hebben alle certificaten in huis die je bij Google kunt behalen. Bij onze cases kun je enkele uitgelichte resultaten bekijken, die vullen we periodiek aan!

Wat kost een samenwerking met jullie?

Elk project heeft zijn eigen unieke aanpak nodig, waardoor een vaste prijs nooit mogelijk is. We werken op consultancy basis en één en ander is erg afhankelijk van het project en/of de doelstelling. Tarieven komen (in overleg) tot stand door middel van ad hoc facturatie of er wordt een fixed fee voorgesteld waarbinnen we gaan samenwerken. De intentie achter onze aanpak is dat wij bij elk project meer voor je bedrijf opleveren dan dat de investering is geweest.

Hoeveel advertentiebudget moet ik inzetten?

Een logische vraag, die wij vaak gesteld krijgen. Daarom hebben wij hier een rekentool voor gemaakt, waarbij eenvoudig bekeken kan worden wat een voorgesteld advertentiebudget is en wat dit bugdet in potentie kan opleveren. We delen 'm gratis met je, of vullen de tool samen met je in.

Met welke bedrijven werken jullie samen? Zijn we een match?

Wij ondersteunen directeur/ eigenaren en hun interne (online)marketing team. Daarnaast werken wij ook voor kleinere organisaties, als de fit goed is. We werken niet voor ZZP-ers, bedrijven die een leverancier zoeken in plaats van een partner, bedrijven die cursussen verkopen of die geen (intrinsieke) waarde toevoegen in hun branche met hun product of dienst.

Online Marketing Bureau uit Barendrecht

Neem contact op!

We maken eerst een digitale afspraak met je. Via Google Meets sparren we samen over de ambities van jouw organisatie. Vervolgens doen we dat graag nog een keer met een kopje koffie bij ons op kantoor in Barendrecht, of bij jou, en presenteren we onze online marketing strategie.

Bedankt voor je bericht.
Wij nemen z.s.m. contact met je op!
Oops! Something went wrong.