Standard Plan - Agency X Webflow Template

Strategische online marketing training

Wil je vanuit een plan, een doordachte online marketing strategie opzetten voor je organisatie? Wij leren je hoe.

Wat haal je uit deze training:
Check Icon - Agency X Webflow Template
Waar je naar moet kijken als je een online marketing strategie wilt uitwerken
Check Icon - Agency X Webflow Template
Hoe je een online marketing strategie uitvoert
Check Icon - Agency X Webflow Template
Hoe je dit het beste uitzet naar stakeholders binnen je organisatie
Check Icon - Agency X Webflow Template
Welke middelen hiervoor nodig zijn
Robin Buzink
Senior Online Marketing Consultant

Meer informatie over een training

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Stuur een bericht en dan bespreken we de mogelijkheden.

Your message has been submitted.
We will get back to you within 24-48 hours.
Oops! Something went wrong.
Check Icon - Agency X Webflow Template
Binnen 24 uur nemen we contact op of maken een afspraak
Check Icon - Agency X Webflow Template
Geen account manager of verkoop praatjes
Check Icon - Agency X Webflow Template
Contact via WhatsApp, e-mail of Google Meet

Over deze training

Het is essentieel voor ondernemers en marketeers om hun kennis van online marketing strategieën voortdurend te verdiepen en te actualiseren. Ons online marketingbureau biedt een uitgebreide training die speciaal is ontworpen om jouw vaardigheden in digitale marketing naar een hoger niveau te tillen. Tijdens onze interactieve cursus leer je alles over het opstellen van een effectieve digitale marketingstrategie, een cruciale stap voor het succes van je bedrijf in de online wereld.

Onze training bestrijkt een breed scala aan onderwerpen die essentieel zijn voor het ontwikkelen van een sterke online aanwezigheid. Je duikt diep in de online marketing mix en ontdekt hoe je verschillende digitale kanalen strategisch kunt inzetten om je doelen te bereiken. We behandelen ook het belang van het definiëren van heldere online doelen en hoe deze te integreren in je algehele bedrijfsstrategie.

Een uniek aspect van onze training is de focus op tone of voice en het gebruik van archetypes, essentieel voor het creëren van een merkpersoonlijkheid die resoneert met je doelgroep. Je leert hoe je persona’s ontwikkelt om je ideale klanten beter te begrijpen en hoe je deze inzichten kunt toepassen om effectieve communicatiestrategieën te ontwikkelen.

Bovendien nemen we je mee door de customer journey, van bewustwording tot aankoop, en laten we zien hoe je elke stap kunt optimaliseren om de klantbeleving te verbeteren en conversies te verhogen. Tijdens onze workshop gebruiken we jouw website of een specifiek vraagstuk als uitgangspunt, waardoor de training niet alleen theoretisch, maar ook praktisch en direct toepasbaar is.

We zorgen ervoor dat je volledig op de hoogte bent van de laatste trends en ontwikkelingen in online marketing, zodat je strategieën kunt ontwikkelen die niet alleen vandaag effectief zijn, maar ook in de toekomst standhouden. Onze training in strategische online marketing is de perfecte manier om je kennis te verrijken, je vaardigheden te verbeteren en je bedrijf te laten groeien.

Neem contact op  
In meer dan 10 jaar 4.9/5 beoordeeld in Google

Wat opdrachtgevers zeggen over de online marketing samenwerking

Fijne partij. Reageert snel en weet de suggesties goed op te volgen en bij te sturen. Mede vanwege verschillende collecties en seizoenen is ad hoc meedenken en meesturen voor ons belangrijk en dat gaat al jaren super!

Nicole Hofsmit
Founder Plein Publique

Ik ben heel tevreden over de samenwerking met Big Thinkers! Fijne, vriendelijke mensen met veel kennis en vaardigheden op het gebied van online marketing.

Petrina Derksen
Marketing Manager Conduct

Robin is met zijn team zeer professioneel en meedenkend om je bedrijf een boost te geven met online marketing. De eerste resultaten zijn absoluut merkbaar ! Robin heeft aandacht voor de klant wat een enorme pré is.. kortom.. een aanrader !

Madelon Struijk
Grafilabel

Op zoek naar een partner om je online doelstellingen te behalen? Ga dan zeker eens praten met Robin en zijn team! Goede concrete ideeën om te werken aan je doelstellingen en geen ingewikkelde trajecten, maar duidelijke plannen en advies. Erg prettige samenwerking!

Poriya Mostafai
CEO Firefly Visuals

Voor diverse projecten in Caribisch Nederland hebben we Robin ingeschakeld. Robin en zijn team denken met ons mee, komen met gedegen advies, bieden ons toegevoegde waarde en zijn flexibel betreffende onze wensen.

Ger Staal
Inkoopadviseur Rijksdienst Caribisch Nederland

Wij werken al een tijdje samen met Big Thinkers. Wij worden altijd goed geadviseerd en ondersteund in onze online campagnes. Ook aanverwante activiteiten leggen wij met een gerust hart bij Robin neer. Een professionele partij om mee samen te werken.

Diewertje Reekers
CMO Uniglobe & goMICE