Team Icon - Agency X Webflow Template

Meta Ads training

Adverteren op Facebook en Instagram is te leren. Wij leren hoe je campagnes opzet en kunt beheren en optimaliseren.

Wat leer je in deze training:
Check Icon - Agency X Webflow Template
Hoe je je advertentie account volledig opzet
Check Icon - Agency X Webflow Template
Welke doelstellingen je waarvoor selecteert
Check Icon - Agency X Webflow Template
Hoe je campagnes moet opbouwen
Check Icon - Agency X Webflow Template
Hoe je op de juiste manier conversies instelt en hoe je die het beste kan formuleren
Robin Buzink
Senior Online Marketing Consultant

Meer informatie over een training

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Stuur een bericht en dan bespreken we de mogelijkheden.

Your message has been submitted.
We will get back to you within 24-48 hours.
Oops! Something went wrong.
Check Icon - Agency X Webflow Template
Binnen 24 uur nemen we contact op of maken een afspraak
Check Icon - Agency X Webflow Template
Geen account manager of verkoop praatjes
Check Icon - Agency X Webflow Template
Contact via WhatsApp, e-mail of Google Meet

Over deze training


Adverteren op Facebook en Instagram is essentieel geworden voor het succes van zowel kleine als grote ondernemingen. Ons online marketingbureau erkent het potentieel van Meta-advertenties en biedt daarom een gespecialiseerde training aan die jou de kneepjes van het vak leert. Onze cursus Meta adverteren is zorgvuldig samengesteld om marketeers, ondernemers en iedereen die zijn merk online wil promoten, te voorzien van de nodige vaardigheden en kennis om effectieve advertentiecampagnes op te zetten.

De training duikt diep in de functionaliteiten van de Ads Manager, het hart van Meta adverteren, waar je leert hoe je een campagne vanaf de grond opbouwt. Van het navigeren door advertentiebeheer tot het instellen van je campagnes, elke stap wordt gedetailleerd behandeld. We zetten je marketingdoelstellingen om in krachtige social advertising campagnes die resoneren met je doelgroep.

Een belangrijk onderdeel van de cursus is de Meta Pixel, een onmisbaar hulpmiddel voor het meten van conversies, het optimaliseren van advertenties en het opbouwen van doelgroepen. Je leert hoe je de Pixel installeert en gebruikt om waardevolle inzichten te verzamelen over hoe bezoekers met je website interageren.

We besteden ook uitgebreide aandacht aan het definiëren van je doelgroepen. Ontdek hoe je aangepaste en vergelijkbare doelgroepen maakt om je advertenties te richten op gebruikers die het meest waarschijnlijk geïnteresseerd zijn in je producten of diensten. De training behandelt de verschillende advertentieplaatsingen en hoe je deze optimaal kunt benutten voor maximale zichtbaarheid en engagement.

Praktijkvoorbeelden van succesvolle advertentiestrategieën zijn een essentieel onderdeel van de cursus. Deze voorbeelden bieden niet alleen inspiratie, maar laten ook zien hoe de theorie in de praktijk wordt gebracht. De See, Think, Do, Loyalty-strategie wordt uitgelegd als een raamwerk voor het ontwikkelen van campagnes die de klantreis ondersteunen, van bewustwording tot loyaliteit.

Door het volgen van onze training beschik je over alle tools en inzichten die nodig zijn om succesvolle Meta advertentiecampagnes te creëren en te beheren. We nemen jouw specifieke vraagstuk als uitgangspunt, zodat de kennis die je opdoet direct toepasbaar is op je eigen situatie. Onze training in Meta-advertenties is jouw springplank naar succesvolle online promotie, waardoor je de zichtbaarheid en groei van je merk aanzienlijk kunt verbeteren en zelf intern kunt gaan uitvoeren.

Neem contact op  
In meer dan 10 jaar 4.9/5 beoordeeld in Google

Wat opdrachtgevers zeggen over de online marketing samenwerking

Fijne partij. Reageert snel en weet de suggesties goed op te volgen en bij te sturen. Mede vanwege verschillende collecties en seizoenen is ad hoc meedenken en meesturen voor ons belangrijk en dat gaat al jaren super!

Nicole Hofsmit
Founder Plein Publique

Ik ben heel tevreden over de samenwerking met Big Thinkers! Fijne, vriendelijke mensen met veel kennis en vaardigheden op het gebied van online marketing.

Petrina Derksen
Marketing Manager Conduct

Robin is met zijn team zeer professioneel en meedenkend om je bedrijf een boost te geven met online marketing. De eerste resultaten zijn absoluut merkbaar ! Robin heeft aandacht voor de klant wat een enorme pré is.. kortom.. een aanrader !

Madelon Struijk
Grafilabel

Op zoek naar een partner om je online doelstellingen te behalen? Ga dan zeker eens praten met Robin en zijn team! Goede concrete ideeën om te werken aan je doelstellingen en geen ingewikkelde trajecten, maar duidelijke plannen en advies. Erg prettige samenwerking!

Poriya Mostafai
CEO Firefly Visuals

Voor diverse projecten in Caribisch Nederland hebben we Robin ingeschakeld. Robin en zijn team denken met ons mee, komen met gedegen advies, bieden ons toegevoegde waarde en zijn flexibel betreffende onze wensen.

Ger Staal
Inkoopadviseur Rijksdienst Caribisch Nederland

Wij werken al een tijdje samen met Big Thinkers. Wij worden altijd goed geadviseerd en ondersteund in onze online campagnes. Ook aanverwante activiteiten leggen wij met een gerust hart bij Robin neer. Een professionele partij om mee samen te werken.

Diewertje Reekers
CMO Uniglobe & goMICE