"Deze jongens zijn top!"
"Wij bereikten 75% meer conversies!"

Opvallen in een overvloed aan advertenties op social?

Je wilt dat je advertenties opvallen en resultaat opleveren. Daar zorgen wij voor en we brengen ook alles duidelijk in kaart. Zo weten jij én je collega's precies wat adverteren op social media jullie oplevert.

Analytics - Agency X Webflow Template
Meer dan 10 jaar helpen wij bedrijven met online marketing

Een greep uit de ervaringen van onze opdrachtgevers

Neem contact op  

"Veel ervaring en kennis in huis. Aanrader!"

Robin heeft veel ervaring op marketing, is doelgericht en verrast met zijn snelheid van werken. Hij beschikt over een goed netwerk van specialisten die hij waar nodig kan inzetten. De 1-op-1 werkwijze werkt fijn en prettig. Alsof je met een collega aan het werk bent. Ze staan altijd voor je klaar. Aanrader!

André Hendriksen
Directeur Financieringsgilde

"Professionele partij om mee te werken."

Wij werken al een tijdje samen. Wij worden altijd goed geadviseerd en ondersteund in onze online campagnes. Ook onze vernieuwde website is door hen opgezet en vormgegeven. Ook aanverwante activiteiten zoals strategie en tekstontwikkeling leggen wij met een gerust hart bij Robin neer. Een professionele partij om mee samen te werken.

Diewertje Reekers
CMO Uniglobe Travel & goMICE

"470% groei behaald!"

Voor diverse projecten hebben we Big Thinkers ingeschakeld. Robin en zijn team denken met ons mee, komen met gedegen advies, bieden ons toegevoegde waarde en zijn heel flexibel betreffende onze wensen. We voelen ons gehoord, het resultaat is er naar. Dik tevreden!

Ardaan Liebau
Marketing Lead Mondzorg & Tandtechniek Brabant
Social media adverteren

Algoritmes van Meta, TikTok en LinkedIn zijn slim én geavanceerd. Wij weten hoe ze werken.

Goed adverteren op social media is een vak apart. Als jij of je collega het wel eens heeft geprobeerd, heeft het waarschijnlijk zelden echt iets opgeleverd. Als je aan de juiste knoppen draait lukt het wel om je doelstellingen te behalen. Je moet weten hoe algoritmes werken en hoe je ze kunt gebruiken.

Check Icon - Agency X Webflow Template
Wij bedienen de social agoritmes als onze beste vriend
Check Icon - Agency X Webflow Template
Advertenties die echt opvallen zien er vaak anders uit dan je zelf denkt, wij helpen ze te maken én in te zetten
Check Icon - Agency X Webflow Template
Wij zorgen dat je exact gaat weten wat je advertentiebudget oplevert
Start nu  
Hoe we dit doen

Eindelijk resultaat met adverteren op social media? Wij bedenken, voeren uit en halen je doelen!

Laat het giswerk, de 'trial-and-errors' en de eindeloze chaos van zelf alles uitzoeken samen met je interne marketingteam achter je. Groei in plaats daarvan je bedrijf met onze doordachte strategieën, funnels en expertise in social ads.

Start nu  
Bulb Icon - Agency X Webflow Template

1. Doelen bepalen

Wat zijn de doelstellingen die je wilt behalen? Als social media een geschikt kanaal is voor je ads vertalen we het plan van aanpak naar een doordrachte strategie.

Email Icon - Agency X Webflow Template

2. Accounts inrichten

Hebben jij en je collega's ook een positief gevoel over het plan van aanpak? Dan gaan we alles inrichten. We maken indien nodig benodigde accounts aan en we zorgen dat alles gemeten kan worden, zodat jij straks precies ziet en snapt wat alles oplevert.

Tools Icon - Agency X Webflow Template

3. Campagnes opzetten

De campagne structureren zijn bepaald. De campagnes worden verder uitgewerkt en opgezet. Hierna kunnen we bijna live.

Graph Icon - Agency X Webflow Template

4. Beheren & optimaliseren

Data gedreven beheren wij de campagnes en optimaliseren minimaal wekelijks om zo telkens meer en beter resultaat voor je te behalen.

Cases van bedrijven

Bekijk wat we hebben gedaan voor deze opdrachtgevers

Opdrachtgevers waarvoor wij o.a. voor hebben gewerkt

FAQs

Wij hebben alvast nagedacht
over deze vragen.

We beantwoorden persoonlijk natuurlijk ook graag je vragen, maar misschien vind je 'm hier al!

Hoeveel mensen werken er aan mijn campagnes?

Er heeft altijd één dedicated online marketing consultant de leiding binnen je campagne strategie en uitvoering. Diegene is op de hoogte van de voortgang en zet campagnes op, optimaliseert, stuurt je updates en beantwoordt je vragen. Korte lijntjes en direct contact. Daarnaast kijkt een tweede online marketeer ook mee en bij campagnes waarbij meer capaciteit nodig is, werkt diegene ook mee.

Hoe snel kunnen jullie starten?

Doorgaans kunnen wij binnen maximaal twee weken aan de slag gaan. Als we een samenwerking bespreken kunnen we dit aan de hand van een aantal vragen nauwkeuriger inschatten en presenteren we je een duidelijke tijdlijn. Soms kunnen we ook werkzaamheden die het liefst gisteren hadden moeten gebeuren, met spoed voor je oppakken.

Wat is jullie trackrecord en de behaalde resultaten?

Big Thinkers was voorheen Robin Online Marketing en wij bestaan meer dan 10 jaar. In die tijd hebben we honderden bedrijven helpen groeien met online marketing. We zijn officieel partner van Google, Meta, TikTok, Channable en hebben alle certificaten in huis die je bij Google kunt behalen. Bij onze cases kun je enkele uitgelichte resultaten bekijken, die vullen we periodiek aan!

Wat kost een samenwerking met jullie?

Elk project heeft zijn eigen unieke aanpak nodig, waardoor een vaste prijs nooit mogelijk is. We werken op consultancy basis en één en ander is erg afhankelijk van het project en/of de doelstelling. Tarieven komen (in overleg) tot stand door middel van ad hoc facturatie of er wordt een fixed fee voorgesteld waarbinnen we gaan samenwerken. De intentie achter onze aanpak is dat wij bij elk project meer voor je bedrijf opleveren dan dat de investering is geweest.

Hoeveel advertentiebudget moet ik inzetten?

Een logische vraag, die wij vaak gesteld krijgen. Daarom hebben wij hier een rekentool voor gemaakt, waarbij eenvoudig bekeken kan worden wat een voorgesteld advertentiebudget is en wat dit bugdet in potentie kan opleveren. We delen 'm gratis met je, of vullen de tool samen met je in.

Met welke bedrijven werken jullie samen? Zijn we een match?

Wij ondersteunen directeur/ eigenaren en hun interne (online)marketing team. Daarnaast werken wij ook voor kleinere organisaties, als de fit goed is. We werken niet voor ZZP-ers, bedrijven die een leverancier zoeken in plaats van een partner, bedrijven die cursussen verkopen of die geen (intrinsieke) waarde toevoegen in hun branche met hun product of dienst.

Online Marketing Bureau uit Barendrecht

Neem contact op!

We maken eerst een digitale afspraak met je. Via Google Meets sparren we samen over de ambities van jouw organisatie. Vervolgens doen we dat graag nog een keer met een kopje koffie bij ons op kantoor in Barendrecht, of bij jou, en presenteren we onze online marketing strategie.

Bedankt voor je bericht.
Wij nemen z.s.m. contact met je op!
Oops! Something went wrong.