"Deze jongens zijn top!"
"Wij bereikten 75% meer conversies!"

De meeste bedrijven verliezen geld met Google Ads

Wij zorgen voor campagnes die presteren! Wil je je huidige Google Ads beter en inzichtelijker krijgen? Dat doen we voor je! Wij verbeteren kwaliteitsscores, verlagen CPC’s en CPL/CPA’s en zorgen voor een hogere ROI.

Analytics - Agency X Webflow Template
Meer dan 10 jaar helpen wij bedrijven met online marketing

Een greep uit de ervaringen van onze opdrachtgevers

Neem contact op  

"Veel ervaring en kennis in huis. Aanrader!"

Robin heeft veel ervaring op marketing, is doelgericht en verrast met zijn snelheid van werken. Hij beschikt over een goed netwerk van specialisten die hij waar nodig kan inzetten. De 1-op-1 werkwijze werkt fijn en prettig. Alsof je met een collega aan het werk bent. Ze staan altijd voor je klaar. Aanrader!

André Hendriksen
Directeur Financieringsgilde

"Professionele partij om mee te werken."

Wij werken al een tijdje samen. Wij worden altijd goed geadviseerd en ondersteund in onze online campagnes. Ook onze vernieuwde website is door hen opgezet en vormgegeven. Ook aanverwante activiteiten zoals strategie en tekstontwikkeling leggen wij met een gerust hart bij Robin neer. Een professionele partij om mee samen te werken.

Diewertje Reekers
CMO Uniglobe Travel & goMICE

"470% groei behaald!"

Voor diverse projecten hebben we Big Thinkers ingeschakeld. Robin en zijn team denken met ons mee, komen met gedegen advies, bieden ons toegevoegde waarde en zijn heel flexibel betreffende onze wensen. We voelen ons gehoord, het resultaat is er naar. Dik tevreden!

Ardaan Liebau
Marketing Lead Mondzorg & Tandtechniek Brabant
Google Ads door Big Thinkers

Zichtbaar zijn bij je doelgroep op het moment dat ze naar je product of dienst zoeken.

Met Google Ads kun je niet meer winnen met “OKÉ” campagnes. De meeste bedrijven zetten teksten, landinspagina’s en metingen niet goed in, waardoor je meer geld verliest dan verdiend met Google Ads. Wij doen het anders én goed.

Check Icon - Agency X Webflow Template
Campagnes die wél zorgen voor kliks en je concurrenten links laten liggen
Check Icon - Agency X Webflow Template
Exact in kaart wat er gebeurd met onze online rapportage tooling
Check Icon - Agency X Webflow Template
Nooit meer gissen wat de beste aanpak is binnen je campagnes, wij zorgen dat het werkt en optimaliseren minimaal wekelijks
Start nu  
In vier stappen naar resultaat

Hoe gaan we je Google Ads campagnes aanpakken?

Laat het giswerk, de 'trial-and-errors' en de eindeloze chaos van zelf alles uitzoeken samen met je interne marketingteam achter je. Groei in plaats daarvan je bedrijf met onze Google Ads aanpak.

Start nu  
Bulb Icon - Agency X Webflow Template

1. Analyse & uitdenken

We willen (natuurlijk) weten waar bedrijven of consumenten op zoeken. Na je doelen in kaart te hebben gebracht gaan we achter de juiste zoekwoorden aan. Die zijn soms anders dan je denkt.

Email Icon - Agency X Webflow Template

2. Data gedreven

Wij zorgen dat alle privacy settings goed worden ingesteld en je alle resultaten die uit de Google Ads gaan komen zelf ook begrijpt en kunt inzien.

Tools Icon - Agency X Webflow Template

3. Opzetten

Als alles klaar staat worden de Google Ads campagnes opgezet, of worden de bedachte optimalisaties doorgevoerd in je huidige campagnes.

Graph Icon - Agency X Webflow Template

4. Bijsturen & optimaliseren

Minimaal wekelijks duiken wij je campagnes in, brengen je op de hoogte van de voortgang en brengen verbeteringen aan.

Cases van bedrijven

Bekijk wat we hebben gedaan voor deze opdrachtgevers

Opdrachtgevers waarvoor wij o.a. voor hebben gewerkt

FAQs

Wij hebben alvast nagedacht
over deze vragen.

We beantwoorden persoonlijk natuurlijk ook graag je vragen, maar misschien vind je 'm hier al!

Hoeveel mensen werken er aan mijn campagnes?

Er heeft altijd één dedicated online marketing consultant de leiding binnen je campagne strategie en uitvoering. Diegene is op de hoogte van de voortgang en zet campagnes op, optimaliseert, stuurt je updates en beantwoordt je vragen. Korte lijntjes en direct contact. Daarnaast kijkt een tweede online marketeer ook mee en bij campagnes waarbij meer capaciteit nodig is, werkt diegene ook mee.

Hoe snel kunnen jullie starten?

Doorgaans kunnen wij binnen maximaal twee weken aan de slag gaan. Als we een samenwerking bespreken kunnen we dit aan de hand van een aantal vragen nauwkeuriger inschatten en presenteren we je een duidelijke tijdlijn. Soms kunnen we ook werkzaamheden die het liefst gisteren hadden moeten gebeuren, met spoed voor je oppakken.

Wat is jullie trackrecord en de behaalde resultaten?

Big Thinkers was voorheen Robin Online Marketing en wij bestaan meer dan 10 jaar. In die tijd hebben we honderden bedrijven helpen groeien met online marketing. We zijn officieel partner van Google, Meta, TikTok, Channable en hebben alle certificaten in huis die je bij Google kunt behalen. Bij onze cases kun je enkele uitgelichte resultaten bekijken, die vullen we periodiek aan!

Wat kost een samenwerking met jullie?

Elk project heeft zijn eigen unieke aanpak nodig, waardoor een vaste prijs nooit mogelijk is. We werken op consultancy basis en één en ander is erg afhankelijk van het project en/of de doelstelling. Tarieven komen (in overleg) tot stand door middel van ad hoc facturatie of er wordt een fixed fee voorgesteld waarbinnen we gaan samenwerken. De intentie achter onze aanpak is dat wij bij elk project meer voor je bedrijf opleveren dan dat de investering is geweest.

Hoeveel advertentiebudget moet ik inzetten?

Een logische vraag, die wij vaak gesteld krijgen. Daarom hebben wij hier een rekentool voor gemaakt, waarbij eenvoudig bekeken kan worden wat een voorgesteld advertentiebudget is en wat dit bugdet in potentie kan opleveren. We delen 'm gratis met je, of vullen de tool samen met je in.

Met welke bedrijven werken jullie samen? Zijn we een match?

Wij ondersteunen directeur/ eigenaren en hun interne (online)marketing team. Daarnaast werken wij ook voor kleinere organisaties, als de fit goed is. We werken niet voor ZZP-ers, bedrijven die een leverancier zoeken in plaats van een partner, bedrijven die cursussen verkopen of die geen (intrinsieke) waarde toevoegen in hun branche met hun product of dienst.

Online Marketing Bureau uit Barendrecht

Neem contact op!

We maken eerst een digitale afspraak met je. Via Google Meets sparren we samen over de ambities van jouw organisatie. Vervolgens doen we dat graag nog een keer met een kopje koffie bij ons op kantoor in Barendrecht, of bij jou, en presenteren we onze online marketing strategie.

Bedankt voor je bericht.
Wij nemen z.s.m. contact met je op!
Oops! Something went wrong.