Search Icon - Agency X Webflow Template

SEO training

Deze training is speciaal ontworpen voor iedereen die zijn kennis over SEO wil verdiepen, van beginners tot degenen die hun bestaande vaardigheden willen aanscherpen.

Wat je leert in deze training:
Check Icon - Agency X Webflow Template
Waar Google op let bij de indexering van je website
Check Icon - Agency X Webflow Template
Hoe je een zoekwoordenonderzoek uitvoert en deze op de juiste manier inzet
Check Icon - Agency X Webflow Template
Hoe je SEO content elementen kunt gebruiken om dit niet alleen aantrekkelijk te maken voor je publiek, maar ook geoptimaliseerd voor zoekmachines.
Check Icon - Agency X Webflow Template
Het opbouwen van autoriteit en andere ranking-factoren die Google gebruikt
Robin Buzink
Senior Online Marketing Consultant

Meer informatie over een training

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Stuur een bericht en dan bespreken we de mogelijkheden.

Your message has been submitted.
We will get back to you within 24-48 hours.
Oops! Something went wrong.
Check Icon - Agency X Webflow Template
Binnen 24 uur nemen we contact op of maken een afspraak
Check Icon - Agency X Webflow Template
Geen account manager of verkoop praatjes
Check Icon - Agency X Webflow Template
Contact via WhatsApp, e-mail of Google Meet

Over deze training

In de digitale wereld van vandaag is zoekmachineoptimalisatie (SEO) niet meer weg te denken als essentieel onderdeel van elke succesvolle online marketingstrategie. Ons online marketingbureau biedt een diepgaande basiscursus SEO aan, waarin we alle fundamentele aspecten van SEO behandelen om jouw website beter vindbaar te maken op Google en andere zoekmachines. Deze training is speciaal ontworpen voor iedereen die zijn kennis over SEO wil verdiepen, van beginners tot degenen die hun bestaande vaardigheden willen aanscherpen.

De cursus start met een uitgebreide introductie tot de werking van Google. Je leert over de structuur van zoekmachines en hoe ze webpagina's crawlen, indexeren en rangschikken. Dit inzicht is cruciaal om te begrijpen hoe je jouw website kunt optimaliseren voor betere zichtbaarheid.

Een ander belangrijk onderdeel van de training is het leren begrijpen van je website structuur. Een goed gestructureerde website is niet alleen gebruiksvriendelijk, maar ook makkelijker te indexeren door zoekmachines. We gaan in op hoe je een logische site-architectuur kunt opbouwen en hoe dit bijdraagt aan je SEO-prestaties.

Keywords vormen de basis van SEO, en tijdens deze cursus leer je alles over het belang van keywords, hoe je effectief keyword research uitvoert, en hoe je deze inzet voor maximale impact. Dit omvat het analyseren van zoekvolumes, competitie, en het identificeren van long-tail keywords die je doelgroep aanspreken.

We verkennen diverse SEO tools die essentieel zijn voor het uitvoeren van effectieve SEO-strategieën. Deze tools helpen je bij het analyseren van je website, het volgen van je rankings, het onderzoeken van concurrenten, en nog veel meer.

Content is koning in de wereld van SEO, en je leert hoe je SEO content elementen kunt gebruiken om je content niet alleen aantrekkelijk te maken voor je publiek, maar ook geoptimaliseerd voor zoekmachines. Dit omvat het optimaliseren van titels, meta descriptions, headers, en het gebruik van keywords in je content.

Een ander cruciaal aspect dat in de cursus wordt behandeld, is linkbuilding en het opbouwen van de autoriteit van je website. Je leert hoe kwalitatieve backlinks bijdragen aan je SEO-prestaties en hoe je een natuurlijk linkprofiel kunt opbouwen.

Deze SEO basiscursus is op maat gemaakt en flexibel, zodat de inhoud kan worden aangepast aan jouw specifieke behoeften en leerdoelen. Of je nu de vindbaarheid van je website wilt verbeteren, meer verkeer wilt genereren, of simpelweg een solide basis wilt leggen voor je SEO-kennis, deze cursus biedt alle informatie en vaardigheden die je nodig hebt om te slagen in de wereld van zoekmachineoptimalisatie.

Neem contact op  
In meer dan 10 jaar 4.9/5 beoordeeld in Google

Wat opdrachtgevers zeggen over de online marketing samenwerking

Fijne partij. Reageert snel en weet de suggesties goed op te volgen en bij te sturen. Mede vanwege verschillende collecties en seizoenen is ad hoc meedenken en meesturen voor ons belangrijk en dat gaat al jaren super!

Nicole Hofsmit
Founder Plein Publique

Ik ben heel tevreden over de samenwerking met Big Thinkers! Fijne, vriendelijke mensen met veel kennis en vaardigheden op het gebied van online marketing.

Petrina Derksen
Marketing Manager Conduct

Robin is met zijn team zeer professioneel en meedenkend om je bedrijf een boost te geven met online marketing. De eerste resultaten zijn absoluut merkbaar ! Robin heeft aandacht voor de klant wat een enorme pré is.. kortom.. een aanrader !

Madelon Struijk
Grafilabel

Op zoek naar een partner om je online doelstellingen te behalen? Ga dan zeker eens praten met Robin en zijn team! Goede concrete ideeën om te werken aan je doelstellingen en geen ingewikkelde trajecten, maar duidelijke plannen en advies. Erg prettige samenwerking!

Poriya Mostafai
CEO Firefly Visuals

Voor diverse projecten in Caribisch Nederland hebben we Robin ingeschakeld. Robin en zijn team denken met ons mee, komen met gedegen advies, bieden ons toegevoegde waarde en zijn flexibel betreffende onze wensen.

Ger Staal
Inkoopadviseur Rijksdienst Caribisch Nederland

Wij werken al een tijdje samen met Big Thinkers. Wij worden altijd goed geadviseerd en ondersteund in onze online campagnes. Ook aanverwante activiteiten leggen wij met een gerust hart bij Robin neer. Een professionele partij om mee samen te werken.

Diewertje Reekers
CMO Uniglobe & goMICE