Coin Icon - Agency X Webflow Template

Google Ads training

Onze cursus is gericht op beginners in Google Ads, en biedt waardevolle inzichten en technieken voor het opzetten en beheren van succesvolle advertentiecampagnes via Google Ads.

Wat leer je in deze training:
Check Icon - Agency X Webflow Template
Hoe Google Ads precies werkt en waar je op moet letten
Check Icon - Agency X Webflow Template
Hoe je campagnes kunt opbouwen zonder dat je advertentiebudget verspild
Check Icon - Agency X Webflow Template
Hoe biedstrategieën werken en hoe je effectiviteit meet
Check Icon - Agency X Webflow Template
Waar je op moet letten bij het schrijven en publiceren van advertenties
Robin Buzink
Senior Online Marketing Consultant

Meer informatie over een training

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Stuur een bericht en dan bespreken we de mogelijkheden.

Your message has been submitted.
We will get back to you within 24-48 hours.
Oops! Something went wrong.
Check Icon - Agency X Webflow Template
Binnen 24 uur nemen we contact op of maken een afspraak
Check Icon - Agency X Webflow Template
Geen account manager of verkoop praatjes
Check Icon - Agency X Webflow Template
Contact via WhatsApp, e-mail of Google Meet

Over deze training

In de huidige competitieve online markt is zichtbaarheid op Google van cruciaal belang voor het succes van elk bedrijf. Ons online marketingbureau begrijpt dit en biedt een diepgaande training aan over Google Search Ads, ontworpen om je de essentiële vaardigheden en kennis te bieden die nodig zijn om effectief te adverteren op Google. Onze cursus is gericht op beginners in Google Ads, en biedt waardevolle inzichten en technieken voor het opzetten en beheren van succesvolle advertentiecampagnes via Google Ads.

Tijdens deze training duiken we diep in de basis van Google Ads, het toonaangevende advertentieplatform dat bedrijven in staat stelt om hun producten en diensten te promoten op de grootste zoekmachine ter wereld. We verkennen de veelzijdige toepassingen van Google Search Ads, van het vergroten van websiteverkeer tot het genereren van leads en het verhogen van conversies. Je leert hoe je een krachtige Google Search Ad schrijft die niet alleen aandacht trekt, maar ook resulteert in klikken en conversies.

Speciale aandacht wordt besteed aan de strategische aspecten van het opzetten van een advertentie, zoals het selecteren van de juiste zoekwoorden, het targeten van je ideale publiek, en het instellen van biedstrategieën. We behandelen ook de belangrijke elementen waar je op moet letten bij het schrijven en publiceren van je ads, zoals het optimaliseren van de advertentietekst voor zowel de zoekmachine als de gebruiker, en het begrijpen van de kwaliteitsscore van Google en hoe deze je advertentieprestaties kan beïnvloeden.

De inhoud van onze Google Search Ads training is flexibel en wordt aangepast aan jouw specifieke wensen en leerdoelen. Of je nu je huidige kennis wilt verdiepen, nieuwe vaardigheden wilt opdoen, of specifieke uitdagingen wilt aanpakken, onze cursus biedt de oplossingen die je nodig hebt om te slagen in de wereld van Google Ads.

Door deel te nemen aan onze training, verkrijg je niet alleen de theoretische kennis die nodig is om te excelleren in Google Ads, maar ook praktische ervaring door hands-on oefeningen en case studies. Dit zorgt ervoor dat je volledig uitgerust bent om succesvolle Google Search Ad campagnes op te zetten en te onderhouden, waarmee je de zichtbaarheid en groei van je bedrijf  kunt verbeteren.

Neem contact op  
In meer dan 10 jaar 4.9/5 beoordeeld in Google

Wat opdrachtgevers zeggen over de online marketing samenwerking

Fijne partij. Reageert snel en weet de suggesties goed op te volgen en bij te sturen. Mede vanwege verschillende collecties en seizoenen is ad hoc meedenken en meesturen voor ons belangrijk en dat gaat al jaren super!

Nicole Hofsmit
Founder Plein Publique

Ik ben heel tevreden over de samenwerking met Big Thinkers! Fijne, vriendelijke mensen met veel kennis en vaardigheden op het gebied van online marketing.

Petrina Derksen
Marketing Manager Conduct

Robin is met zijn team zeer professioneel en meedenkend om je bedrijf een boost te geven met online marketing. De eerste resultaten zijn absoluut merkbaar ! Robin heeft aandacht voor de klant wat een enorme pré is.. kortom.. een aanrader !

Madelon Struijk
Grafilabel

Op zoek naar een partner om je online doelstellingen te behalen? Ga dan zeker eens praten met Robin en zijn team! Goede concrete ideeën om te werken aan je doelstellingen en geen ingewikkelde trajecten, maar duidelijke plannen en advies. Erg prettige samenwerking!

Poriya Mostafai
CEO Firefly Visuals

Voor diverse projecten in Caribisch Nederland hebben we Robin ingeschakeld. Robin en zijn team denken met ons mee, komen met gedegen advies, bieden ons toegevoegde waarde en zijn flexibel betreffende onze wensen.

Ger Staal
Inkoopadviseur Rijksdienst Caribisch Nederland

Wij werken al een tijdje samen met Big Thinkers. Wij worden altijd goed geadviseerd en ondersteund in onze online campagnes. Ook aanverwante activiteiten leggen wij met een gerust hart bij Robin neer. Een professionele partij om mee samen te werken.

Diewertje Reekers
CMO Uniglobe & goMICE